Lugina-Lajm

Rizik od radionuklida zanemarljiv

Pre više od 15 godina, municija sa osiromašenim uranom korišćena je na pet lokacija kod Vranja, Bujanovca i Preševa. Sva ta područja su dekontaminirana, uklonjeni...

Lamtumira e fundit pë tre anëtarët e familjes Hamidi! (Video)

Ditën e martë tre familjarët nga Presheva kishin marrë rrugën për në Tiranë, rrugë kjo e cila do të ishte pa kthim.Dita e martë ora 15:00 Presheva do të...

Skender Destani “ndërroi” mendje!

Zëvendëskryetari i komunës së Preshevës, Skender Destani, duket se ka “ndërruar” mendje, kur bëhet fjalë për kryeministrin e Shqiprisë, Edi Rama. Destani,...

Kryeministri Rama: Mbështesë deputetët shqiptarë në përfaqësimin e shqiptarëve në parlamentin republikan, uroj KKSH-në për punën e bërë në sjelljen e Abetares në Luginë!

Kryeministri Edi Rama, në fjalimin e tij sot drejtuar qytetarëve shqiptarë në Preshevë, përgzoi partinë e cila po i përfaqëson interesat shqiptare në...

Nagip Arifi pos Mira Markoviqit, kë do ta shpalle “qytetar nderi” të Bujanocit?!

Komuna e Bujanocit, as pas shumë vjetësh që po udhëhiqet nga kryetari Nagip Arifi, nuk ka shpallur ende asnjë figurë të madhe shqiptare “qytetar...

Edi Rama stigao u Preševo

Albanski premijer Edi Rama stigao je pola sata pre podneva u Preševo, gde se u zgradi opštine sastao s predstavnicima političkih lidera Albanaca iz Bujanovca,...

Edi Rama qytetar nderi i Preshevës

Kryeministri Edi Rama, me të mbërritur në Preshevë, ka takuar lidershipin shqiptar të Luginës, ku dhe iu është drejtuar kuvendarëve shqiptar të tre komunave...

Rama premton në Preshevë: Shqiptarët e Luginës i kanë dyert e hapura në Shqipëri! (Video)

Kryeministri Edi Rama deklaroi në Luginën e Preshevës se liria dhe të drejtat e çdo shqiptari janë të paprekshme, pavarësisht vendit ku ai jeton. Duke shprehur...

Rama: Kosova realitet. Vuçiç heq kufjet e përkthimit: Është provokim (Video)

Konferenca për shtyp e dy kryeministrave Aleksandar Vuçiç e Rama nisi me tone të qeta ku mikpritësi serb dhe i ftuari shqiptar e vunë theksin në perspektivën...

Rama se sastao sa Vučićem

Albanski premijer Edi Rama doputovao je u zvaničnu posetu Beogradu, što je prva poseta albanskog državnika nakon 68 godina. Njega je ispred Palate Srbija dočekao...