Archives post

PVD: Qeveria serbe margjinalizoi 71% të përfaqësuesve preshevar me emrimin e Shqiprim Arifit

​Pas vendimit diskriminues të Qeverisë serbe në të cilin u shkarkua Kuvendi Komunal i Preshevës dhe u caktua organi i përkohshëm joligjorë, kryetarja e...