Archives post

Shaip Kamberi, partisë së Vuçiqit në Bujanoc: “Mos luani me zjarr”

Shaip Kamberi, kryetar i komunës së Bujanocit, ka reaguar ndaj nismës së Partisë Përparimtare serbe në Bujanoc, për themelimin e disa strukturave paralele lokale...

Haxhilerët e Bujanocit të cilët kanë udhëtuar me KBI-në, sonte kthehen në vendlindje

Haxhilerët e Bujanocit të cilët kanë udhëtuar për në vendet e shenjëta, Mekë dhe Medinë, përmes Këshillit të Bashkësisë Islame, do të kthehen sonte në...