Archives post

Durrës: Shaip Kamberi e Ardita Sinani pjesëmarrës në konferencën rajonale kundër ekstremizmit

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, dhe kryetarja e komunës së Preshevës, Ardita Sinani, po marrin pjesë në Konferencën rajonale me theks në luftën...

Deputeti shqiptar i Luginës, uron lidershipin e ri kosovar

Deputeti i vetëm shqiptar në Parlamentin republikan në Beograd, Fatmir Hasani, nëpërmjet një shkrimi në facebook, ka uruar lidershipin e ri kosovar, Kadri Veselin...