Archives post

Kushtrim Kadriu kryetari më i ri i një partie politike në Republikën e Kosovës

Kushtrim Kadriu është i lindur në gusht të vitit 1991 dhe që nga qershori i 2016 është kryetar i Lëvizjës “Vatra”, ku mosha e tij ishte 24 vjeqare duke u...