Archives post

Befasojnë senatorët amerikanë: Ballkani s’ka zgjidhje pa Vuçiqin

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq është duke qëndruar për një vizitë zyrtare në Amerikë, ku sot ka zhvilluar takime me disa senatorë. Ron Johnson dhe Chris...