Archives post

Ka përfunduar asfaltimi i urës tek lagjja e Stukarëve në Tërnoc (FOTO)

Gjatë ditës së djeshme, kanë përfunduar punimet në asfltimin e urës së zgjeruar në lagjen e Stukarëve në Tërnoc. Kjo urë është ndërtuar falas deri tek...

Ja lista me bizneset lokale që kanë përfituar subvencione nga komuna e Bujanocit!

Komuna e Bujanocit, gjatë ditës, ka publikuar  listën përfundimtare të ndërmarrjeve që kanë përfituar subvencione për zhvillim dhe qëndrueshmërinë e...