Archives post

Fakulteti Ekonomik në Bujanoc shpall afatin për regjistrimin e studentëve të rinj

Njoftohen të gjithë të interesuarit se Fakulteti ekonomik i Suboticës, në Paralelen në Bujanoc shpall afatin për aplikimin e studentëve të rinj për vitin...

KUJDES ku prakoni veturat tuaja, inspektorët e komunikacionit në aksion! (FOTO)

Inspekcioni i Komunikacionit të administratës komunale të Bujanocit në bashkëpunim me policinë rrugore të Stacionit policor të Bujanocit, gjatë ditës së...

Gjykata urdhëroi konfiskimin e pasaportës së ish-kryeministrit Gruevski

Një gjykatë në Maqedoni ka urdhëruar konfiskimin e pasaportës së ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski, dhe katër zyrtarëve të tjerë të partisë së tij...