Lugina

Më të rejat

Ardita Sinani edhe për një mandat në krye të PVD-së në Preshevë

Në amfiteatrin e RTV Preshevës të shtunën në mbrëmje është mbajtur Kuvendi...

Deri në dhjetor luginasit do ta gëzojnë shtetësinë e Kosovës

Fikri Mehmeti, sekretar në Alternativë – Dega në Gjilan, thotë se Ligji për të...

Të gjitha lajmet

Ardita Sinani edhe për një mandat në krye të PVD-së në Preshevë

Në amfiteatrin e RTV Preshevës të shtunën në mbrëmje është mbajtur Kuvendi zgjedhor i PVD-së, dega në Preshevë. 100 delegatët e rinjë të dalur nga procesi...

Read More

Preshevarja Lea Saqipi shpallet fituese në Festivalin Ndërkombëtar të bukurisë “Start Tv” në Prishtinë (FOTO)

Në një konkurencë tejet të fort nga Kosova, Shqipëria dhe Lugina e Preshevës, në Festivalin Ndërkombëtar të “Start Tv”, preshevarja Lea Saqipi,...

Read More

Deri në dhjetor luginasit do ta gëzojnë shtetësinë e Kosovës

Fikri Mehmeti, sekretar në Alternativë – Dega në Gjilan, thotë se Ligji për të huaj ka kaluar në dy lexime në Kuvendin e Kosovës dhe se në përmirësimet që...

Read More

Tiranë: Kryetarja Ardita Sinani po merrë pjesë Konferencën Ndërkombëtare EPP Woman

Kryetarja e degës së Partisë për Veprim Demokratik në Preshevë, Ardita Sinani po merrë pjesë në Konferencën Ndërkombëtare në Tiranë të organizuar nga EPP...

Read More

Komuna e Bujanocit pjesë e 11 komunave që kanë përfituar nga programi i KPQK në Serbi të financuar nga BE

Nëpërmjet një njoftimi zyrtar, Komuna e Bujanocit, bënë ditur që sot ka nënshkruar kontratë me Konferencën e përhershme të qyteteve dhe komunave në Serbi,...

Read More

Gjykata themelore denon Komunën e Bujanocit me 4.5 milionë dinarë për veprimet e pushtetit të mëparshëm

Nëpërmjet një njoftimi zyrtar, Komuna e Bujanocit, bënë të ditur se me vendim të Gjykatës themelore, komuna do të duhet t’i paguaj ndërmarrjes shoqërore...

Read More