Përfundon zgjerimi dhe asfaltimi i rrugës Nesalcë-Letovicë, qytetarët e entuziazmuar (FOTO&VIDEO)

Gjatë ditës së djeshme (e mërkur), edhe zyrtarisht, është përuruar rruga Nesalcë-Letovicë. Edhe përkundër që, nuk u zhvillua ndonjë ceremonial i veçantë,...

Bërnabiq: S’ka kompromis pa u diskutuar territoret

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka thënë se kompromisi me Kosovën është zgjidhja e vetme për Serbinë dhe se sipas saj, vazhdimi i dialogut është i...

LPD me komunikatë: “Jo trafikimit me mandate, Shpend kthe mandatin”

Nëpërmjet një komunikate për opinion, Lëvizja e Progresit Demokratik në Bujanoc, ka reaguar ndaj ikjes së këshilltarit Shpend Xhelili nga rradhët e LPD-së, në...

CESID: 31 Tetori, dita e fundit për regjistrim në listën e veçantë të votuesve

Qendra për Zgjedhje të Lira dhe Demokraci (CESID) përkujton publikun se afati i fundit për regjistrimin ose ndryshimin e të dhënave në listën e veçantë të...

Reportazh nga Bujanoci: Nëse Thaçi e bashkon Luginën me Kosovën, do t’ia ndërtojmë përmendoren në shesh

Në këtë vikend vjeshte ku rrezet e diellit preknin çdo gjë që na rrethonte, kurse mua më rrethonte malli për një copë atdheu të quajtur Luginë e Preshevës,...

KKSH dhe deputeti popullor reagojnë ndaj përzgjedhjes së gjykateses nga Vranja: “Edhe katër shqiptar nga Bujanoci, i plotësojnë kushtet”

Këshilli Kombëtar Shqiptar së bashku me deputetin Fatmir Hasani kanë reaguar lidhur me procesin e moszgjedhjes së kandidatëve shqiptar për gjykatës në Gjykatën...

Lirohet nga aktakuza i dyshuari për ngacmim seksual në Raincë?!

Siç merrë vesh jozyrtarisht Lugina-Lajm, i dyshuari për ngacmim seksual ndaj të miturës në shkollën fillore të  Raincës, sot është liruar nga paraburgimi....

Qendra për zgjedhje të lira dhe demokraci (CeSID) fton qytetarët e pakicave nacionale të regjistrohen në listën e veçantë zgjedhore deri më 31 Tetor

Me mbështetjen financiare të Ministrisë së pushtetit vendorë dhe vetqeverisjes lokale, Qendra për zgjedhje të lira dhe demokraci (CeSID), po implementon projektin...

Më shumë se 10 shtete të BE-së kundër liberalizimit

Kosova po merr goditje të fortë nga një numër i madh i shteteve të Bashkimit Evropian në fazën e fundit të procesit të liberalizimit të vizave. Në takimet e...

Rruga Nesalcë-Letovicë, drejt finalizimit, sot ka filluar asfaltimi i rrugës së zgjeruar

Asfaltimi i rrugës Nesalcë-Letovicë, tashmë po i vie fundi. Gjatë ditës, ka nisur asfaltimi i këtij aksi rrugor, me gjatësi prej 2.6 kilometrave. Kjo rrugë...