Category: Religjione

Kenia, myslimanët mbrojnë të krishterët; “O n’a vrisni të gjithëve, o n’a lini të qetë!” (VIDEO)

Strategjia e tyre e frikës dhe terrorit është e njëjta: Ndërmerr një sulm, veço të krishterët, bëji shoshë me plumba. Por në pritën e fundit, të hënën,...

Michael Moore i përgjigjet Donald Trump-it: “Ne jemi të gjithë myslimanë”

Skenaristi dhe regjisori amerikan Michael Moore i është përgjigjur fjalimit dhe retorikës me tone të ashpra dhe urrejtjeje të Donald Trump në mënyrën më...

E kundërta e “Gjinishit” tonë: Serbia emëron myftiun e saj, ambasador në Arabinë Saudite

Qeveria serbe ka emëruar myftiun e Serbisë, Muhamed Jusufspahiq si ambasador të këtij vendi në Mbretërinë e Arabisë Saudite. Këtë e bën të ditur Tanjug-u, i...

Gjaqet që po falen në Kosovë: Anton Çeta quhet sot Fatmir Latifi, “hoxha i pajtimit” (FOTO)

Ai është një hoxhë që nuk e ka një dorë. E ka lënë në luftë kur ishte në rradhët e UçK-së; e sot, me atë dorë bën që të bashkohen duart e pajtimit....

Zukorliq po ndërton xhaminë më të madhe në Europë!

Xhamia më e madhe në Europë, do të ndërtohet vetëm 30 kilometra larg Novi Pazarit, në vendin e qujatur “Dugoj Polani”, apo në Polanin e Gjatë, e cila do të...

Latif Llugaliu fali tokën për ndërtimin e Xhamisë; hoxha nga Podujeva e dërgon pa para në haxh! (VIDEO)

Dëshira e tij e kamotshme ishte që të shkonte në haxh. Duke e llogaritur si njërin nga obligimet e fesë që i takon, Latif Llugaliu nga Surkisha e Podujevës u...

Myslimanët shqiptarë janë në mesin e atyre myslimanëve në botë, për të cilët alkooli nuk është problem!

Myslimanët shqiptarë janë në mesin e atyre myslimanëve në botë, ku një pjesë e konsiderueshme e tyre nuk e shohin si të pamoralshëm konsumimin e alkoolit,...

Në mungesë të kushteve për të kryer haxhin, i moshuari dhuron tokën për xhami

Latif Llugaliu, nga fshati Surkish i Podujevës në mungesë të kushteve ekonomike për të kryer haxhin, ka dhuruar tre percela tokë të tij. Lajmi është bërë i...

Shqiptarja me shami, që ndihmon integrimin e të huajve në Zvicër

Rruga e thelllimit të gruas së re shqiptare, Lejla Medii Dauti, ka nisur me emigrimin e saj në Zvicër. Në ditën e parë që ka hyrë në Zvicër, në moshën 17...

Pesë zbulimet e myslimanëve që ndryshuan botën

Rreth 1,600,000,000 filxhanë kafe konsumohen çdo ditë në botë. Miliarda njerëz janë të varur nga ajo në rutinën e tyre të përditshme. Dhe tani, shumë pak...