Category: Rajoni

Ambasadori i SHBA-së në Beograd: Kosova është një vend sovran

Ambasadori i SHBA-së në Beograd, Kyle Scott, tha sot se Qeveria e Kosovës nuk është e ashtuquajtur, por Qeveri e Kosovës, e cila është një shtet i pavarur dhe...

Daci promovon librin: “Lindja e vështirë e shtetësisë së Kosovës”, gjatë fjalimit kritikon misionin e UNMIK-ut

Kryetari i Akademisë së Shkencës dhe Arteve të Kosovës, Nexhat Daci, ka drejtuar kritika të shumta ndaj ndërkombëtareve gjatë promovimit të librit të tij,...

Filluan kolonat e gjata: Në Merdare 10 orë pritje, tek Dheu i Bardhë 5 orë për të hy në Serbi

Pikëkalimi kufitar i Merdarës po vazhdon të jetë edhe sot më i ngarkuari me vetura dhe kolona të gjata. Sipas të dhënave nga Qendra Kombëtare për Menaxhim...