Category: Promocion

Soistja nga Presheva, Sara Rexhepi sjell hitin e ri veror (VIDEO)

Këngetarja preshevare e njohur për të kenduarit në stilin RNB, Sara Rexhepi, të mërkuren promovon videoklipin e dytë me titullin “Finale”, lajm ky që është...

Riza Halimi i pranishëm në ceremoninë e Ambasadës së SHBA-vë në Beograd, me rastin e nisjes me punë të znj.Charrie Daniels!

 Përmes një Njoftimi nga shërbimi informativ i PVD-së, bëhet e ditur se kryetari i PVD-së dhe deputeti popullor, Riza Halimi, ka marrë pjesë në ceremoninë e...

Shoqëria civile nga Bujanoci: A do të privatizohet edhe “Komunalia”?!

Pas Ndërmarrjes Publike Radiotelevizioni “Bujanoci”, e cila pritet të privatizohet shumë shpejt, këtij procesi nuk mund t’i ikë as ndërmarrja tjetër shumë...

Në Medvegjë prodhohet peleti, në Bujanoc…?!

Në takimin që sot kishte me kryetarin e Trupit Koordniues Zoran Stankoviqin, kryetari i Medvegjës Dragisha Petroviq, ka konsinderuar si çështje shumë të rëndë,...