Category: Kreativnost na delu/Kreativiteti në vepër

Elma Selimi sjell punime të laps dhe ngjyra (FOTO)

Elma Selimi  është nxënëse e nxënse e klasës VII-3  të shkollës “Muharrem Kadriu” në Tënoc. Dallon me  talentin e sajë në artin figurative. Me disa...

Durim Arifi, ‘shpresë’ e artit dhe pikturës (FOTO)

Durim Arifi , nxënës i klasës së V-3 të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” të Tërnocit, është ndër nxënësit e dalluar të gjeneratës. Përveç, që...

Erblina Shabani nxënëse që po krijon vepra artistike (FOTO)

Erblina Shabani është nga fshati Tërnoc dhe është nxënëse shembullore e shumë e talentuar në artin figurativ. Ajo është e tpërsosur ‘të luaj’...

Erina Hasani nëpërmjet pikturimit të luleve shpreh dashurinë ndaj artit dhe natyrës (FOTO)

Erina Hasani  është ndër vajzat më të talentuara të shkollës “Muharrem Kadriu” të Trënocit. Talenti i saj për pikturën dhe këndimin, buron nga...

Erona Rexhepi, vajza që shpreh dashurinë ndaj vizatimit me përodirimin e ngjyrave të bukura (FOTO)

Erona Rexhepi një vajzë e shkëlqyer e klasës së III-të të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc. Është vajzë, e cila ka pasionin për...

Olis Salihu, nxënësi që shpreh artin vetëm me ngjyrën e lapsit (FOTO)

Olis Salihu, është nxënës i klasës V-3, dhe  është një ndër nxënësit e dalluar  të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” të Trënocit, i cili ka talent...

Tuana Zairi me talent të shquar të artit figurativ (FOTO)

Tuana Zairi  është një vajzë e shkëlqyer e klasës  III-3,e të shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc. E talentuar në sferën e artit figurativ,...

Tellal o presidenti e Komunako Xhelal Memeti reeslla e presidente e Turkijako, Recep Tayyip Erdogan

Akana disave dive o tello presidenti e Preshevake komunako  Xhelal Memeti ov si ani  Turkija. Dive so nakhllo  ov kerdja disave resiben  kola si but semna. Idj o...

Stefanovic: E Lokalno policija ki harmonija e etnikane strukturaja ani Bujanovca Pajaziti pobuter dzene allbancija ko policijako stacioni

Tellall o ministri e Serbija koro thaj   Ministri vash o Andrune Buchake NebojshaStefanovic sine ki vizita so kerdja  ki policijako stacioni ani Bujanovca dindja...

Riza Halimi: E vizita e premijeresi Rama ani Beograd, but po produktivno e Allbancenje andi Lugina se okolla maj angllall

O presidenti e Partijako vashe Demokratikane Akcije(PVD)ani Lugina e Preshevaki,Riza Halimi, semnindja barvali  e dujto vizita eAlbanijake premijeresi, Edi Rama ,ani...