Category: Intervista

Shqiptarët në Serbi po tkurren në aspektin demografik, social e territorial

Njohësi i zhvillimeve politike në Serbi dhe në Kosovë, Belgzim Kamberi, nuk sheh efekt të krijimit të Asociacionit të Komunave Shqiptare në Serbi. “Asociacioni...

Kamberi: Serbia po ua mohon shqiptarëve të drejtat kushtetuese!

Lugina e Preshevës vazhdon të mbetet e anashkaluar nga politika në Kosovë dhe Shqipëri. Deputeti shqiptar i Luginës së Preshevës në Parlamentin e Serbisë,...

Çetnikët serbë tentojnë të kthejnë kryqin në Lluçan të Bujanocit (Foto)

Gjashtë pjesëtarë të së ashtuquajturës Lëvizja Çetnike – nga qyteti i Valevës, Beogradit, Nishit dhe Krushevcit – pesë meshkuj dhe një femër të...

Nishani në Al Jazzera: Komunizmi nuk na la t`i faleshim Zotit dhe na shkatërroi xhamiat

Presidenti shqiptar Bujar Nishani ndodhet këto ditë në një vizitë zyrtare në Katar, me objekt atraksionin e investimeve arabe në Shqipëri. Të mërkurën ai...

Zëvendëskryetari Sahiti: “Ndihem krenar që jetoj në Medvegjë!”

Florim Sahiti, shprehet se ndihet krenar që jeton në Medvegje dhe vazhdon të kontribuojë në këtë vend. Po ashtu, Florim Sahiti, shprehet se gjendja është...

Edi Rama në Top Story, sqaron detajet nga vizita e Beogradit dhe të Preshevës

Kanë kaluar dy ditë, por vizita e Kryeministrit Rama në Beograd dhe në Preshevë vazhdon të dominojë me komente dhe analiza, por edhe me mendime të njerëzve të...