Preshevë: Ate që se bënë “Moravica” me para, e bëjnë “Saba Bellça” e “Arso Com” në mënyrë vullnetare (VIDEO)

389

Duk e parë pamundësinë dhe paftësinë e pushtetit lokal të Preshevës që të veprojë në menyrën e duhur në pastrimin e rrugëve, qytetarët preshevarë i’u janë drejtuar me një kërkesë kompanive “Saba Bellça” dhe “Arso Com” që me vetëiniciativë në mënyrë vullnetare të i dalin në ndihmë qytetarëve preshevarë, në menjanimin e bores nga rruga dhe lirimin e tyre për qarkullim.

Dhe falë këtyre dy kompanive preshavare “Saba Bellça” dhe “Arso Com”, deri tani të janë liruar nga bora të gjitha rrugët e Preshevës dhe se pastrimin i rrugëve po vazhdon edhe nëpër fshatrat e tjera të Preshevës.

Vlenëtë theksohet se edhe gjatë ditës së sotme ka patur reshje të dendura të borës në Pershevës, dhe se kompania përgjegjëse për mirëmbajtjen e rrugëve NP “Moravica”, as për së afërmi nuk ka kapacitete t’i bëjë ballë këtij moti./Lugina-Lajm/

5DF19474-296F-4E25-B901-60CE93C4985C

6EF25D86-48D4-4925-964A-6CB369F97249

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *