“Zëri i të rinjëve” nga Bujanoci me aktivitete shënojnë ditën e vullnetarizmit

104

Me rastin e ditës nderkombëtare të Vullnetarizmit,grupi joformal “Zëri i te rinjëve” nga Bujanoci në kuadër të projektit “Të mësojm nga njëri tjetri” pastruan dhe rregulluan klubin e të rinjëve.

Financuar nga Ministria e rinisë dhe sportit ne kuadër te programit”Mladi su zakon” te cilin e implementon Shoqata “Narodni parlament” nga Nishi.

Të rinjët që pastruan sod klubin e të rinjëve deshën të përçojn një  mesazh tek moshatarët e tyre dhe gjith të tjerët se me pak punë dhe vullnet mund të jetojm në një ambient të pastër.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *