Ngushtohet rrethi, paralajmërohet nga studentat fundi i hidhur i ministres Lindita Nikolla

122

Që prej mëngjesit të sotëm studentët kanë rrethuar Ministrinë e Arsimit dhe Sportit.

Ata kërkojnë heqjen e VKM-së, që lejon tarifimin shtesë për provimet e mbartura.

Studentët thonë se mbyllja e protestës do të konkludojë më dy vendime, ose me uljen e trifave ose me largimin e ministres, Lindita Nikolla nga posti i ministres.

“Nuk ka ngeociata pa hequr VKM-në. Ta mësojë. Ministrja të heqë VKM-në ose të ikë”,- thërrasin studentët në kor para Ministrisë së Arsimit.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *