Përfundon zgjerimi dhe asfaltimi i rrugës Nesalcë-Letovicë, qytetarët e entuziazmuar (FOTO&VIDEO)

213

Gjatë ditës së djeshme (e mërkur), edhe zyrtarisht, është përuruar rruga Nesalcë-Letovicë.

Edhe përkundër që, nuk u zhvillua ndonjë ceremonial i veçantë, me rastin e përurimit të rrugës, kryetari i Komunës, Shaip Kamberi i shoqëruar nga kryetari i Asamblesë komunale, Dr.Adnan Salihu dhe kryeshefi për investime Enver Ramadani, kishin dalur për të parë nga afër, përfundimin e rrugës së zgjeruar dhe asfaltuar Nesalcë-Letovicë.

Banorët e fshatit Letovicë, të entuziazmuar për përfundimin e këtij aksi rrugor, kishin dalur në numër të madh për t’i përshendetur udhëheqësinë komunale, dhe falenderuar për realzimin e këtij projekti.

Gjithashtu, përurimi i rrugës u shoqërua me një koktej të vogël të përgaditur nga të rinjët letovicas.

Kjo rrugë e zgjeruar dhe asfaltuar, lidh fshtrata shqipatre të Komunës së Bujanocit me ate të Preshevës, dhe konsiderohet si një arterie e vacant për shqiptarët e Luginës së Preshevës./Lugina-Lajm/

Përurimi i rrugës Nesalcë-Letovicë.

Publicerat av Lugina-Lajm.com Onsdag 31 oktober 2018

Rruga e sapoasfaltuar Naselacë-Letovicë

Publicerat av Lugina-Lajm.com Onsdag 31 oktober 2018

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *