Ish kryeministri maqedon Nikolla Gruesvki është arratisur në Budapest, kërkon azil politik në Hungari

141

Prej 4 ditësh ish-kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski ishte “i zhdukur”, duke mos lënë asnjë gjurmë.

Para pak minutash në llogarinë e tij në facebook ka shkruar që ai ka marrur kërcënime të shumta për jetën e tij, dhe tani gjindet në Budapest dhe ka kërkuar azil potik nga autoritetet hungareze.

Gruevski më tej ka shkruar se: “ai gjithmonë do qendroj besnik ndaj çështjes së Maqedonisë dhe kurr nuk do të heqë dorë.”
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *