Xhelal Memeti jep dorëheqje të parevokueshme nga pozita e kryetarit të PD-së në Preshevë

242

Nëpërmjet një postimi në facebook, kryetari i Degës së Partisë Demokratike në Preshevë, Xhelal Memeti, ka dhënë dorëheqje të pa revokueshme nga kjo pozitë politike.

Memeti, nuk i ka potencuar arsyejet e dorëheqjes, por ka premtuar se nuk do ndalet së vepruari në Luginën e Preshevës.

Ja dorëheqja e plotë:

Të nderuar

Të nderuar Bashkë puntorë, Perkrahës, Simpatizantë.

Ju njoftoj që sot zyrtarisht kam dhënë dorëheqje të pa revokueshme prej qdo aktiviteti dhe përgjegjsie nga Partia Demokratike.
Ju faleminderoj për përkrahjen tuaj dhe për bashkë veprim.
Ju premtoj se nuk do të ndalem kurrë së vepruari dhe ndihmuar njerëzve të mi dhe vendit tim në qfar do forme dhe mënyre.
E dua vendim tim, ju dua juve.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *