Përfundon asfaltimi i njërës nga rrugicat kryesore të fshatit Tërnoc (FOTO)

2023

Tanimë projektet e asfaltimit të rrugëve dhe rrugicave në Trënoc, po përfundojnë.

Ditë më parë, në lagjen “Haxhi Musa” në afërsi të çerdhesë në Tërnoc, ka përfunduar asfaltimi i njërës nga rrugicat më të madhe të kësaj lagjeje.

Banorët, e lagjes ishin tejet të entuziasmuar për asfaltimin e rrugicës, për ët cilën thonin se pas çdo reshje atmosferike, ballafaqoheshin me probleme.

Gjithashtu në Tërnoc, Bujanoc, Letovicë dhe Bilaç, po vazhdohet me projekte infrastrukturore./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *