Nënshkruhet kontrata edhe për një projekt madhor për fshatin Breznicë me vlerë prej 8.5 milionë dinarë

1066

Kryetari i komunës, Shaip Kamberi dhe përfaqësuesi i kompanisë “Saba Bellça”, Driton Etemi, sot nënshkruan kontratën për asfaltimin e rrugës të fshatit Breznicë, e quatjur “Te Mulliri”.

Ky projekt, kap shumën prej 8.5 milionë dinarërëce, ndërsa konsiderohet si rrugë shumë e rëndësishme për fshatin.

Projekti në fjalë, është i dyti projekt madhor  që po realizohet përgjatë 2018-tes në fshatin Breznicë./Lugina-Lajm/

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *