Kryetari i KKSH-së, Shukri Ymeri priti në takim Ambasadorin amerikan Kely Scott; bisedojnë për fushat që janë në kompetencë të KKSH-së

385

Në selinë e Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), dje kryetari Shukri Ymeri, e priti në një takim Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Beograd, Kyle Scott.
Gjatë takimit ndër të tjera është biseduar me shumë interes për gjitha fushat e Këshillit Kombëtar Shqiptar që ka kompetencë dhe zgjidhja e problemeve dhe qasja ndaj sfidave të shqiptarëve në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.
Kryetari Ymeri falënderoi për vizitën që po i bënë Këshillit Kombëtar Shqiptar dhe njëkohësisht e njoftoji me gjendjen në KKSH dhe sfidat me të cilat po përballen shqiptarët e këtij rajoni.
Takimi kaloj në një atmosferë diskutimesh miqësore./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *