EU PRO të premtën (nesër) mbanë info sesion rreth përkrahjes financiare të ndërmarrjeve të vogla në Bujanoc

239

EU PRO, te premten (neser) ne Bujanoc, fton te gjithe ndermarrësit e vogel dhe te mesem te marrin pjese ne sesionin informues. Vlera e projekteve qe i mbeshtesin jane prej 10 mijë deri ne 50 mijë euro.

Programi i ri EU PRO te cilin e financon Bashkimi Evropia, ka hapur konkurs per mikro ndermarrje dhe ndermarrje te vogla.
Konkursi eshte i hapur deri me 06 korrik, 2018 dhe ndahet ne dy grupe (LOT 1 dhe LOT 2), ku mund te aplikojne ndermarrjet e regjistruara nga fillimi i vitit 2013 deri ne fund te vitit 2017.

Andaj, ky info sesion i radhes do te mbahet ne Departamentin e Fakultetit Ekonomik te Subotices ne Bujanoc, te premten, me 22 qershor, me fillim ne ora 11:00h./KomunaBujanocit/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *