BIPMB shpall konkurs për fëmijët jetimë të shkollave fillore (Dokument)

319

Bashkësia Islami për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, në mbledhjen e mbajtur sot, më datë 23.06.2018, në bashkëpunim me donatorët e saj, organizatat turke, përkrahur edhe nga vëllezërit tanë që jetojnë jashtë vendlindjes si dhe e mbështetur edhe nga bizneset lokale që veprojnë në Luginën e Preshevës dhe më gjërë shpall: KONKURS Për ndarjen e bursave për fëmijët jetimë. Më poshtë i gjeni kushtet e konkursit:

BIPBM-konkurs-jetimatpdf

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *