Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Skandal: Kabineti i Talat Xhaferit emrin e Shqiprim Arifit e përkthen “Албанија Арифи”?

0

Gjatë vizitës në Serbi, ku u mirëprit nga Beogradi zyrtar dhe u dëshmua se Shesheli nuk ka qenë kundër vizitës së tij, kryetari i Parlamentit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, ka vizituar edhe komunën e Preshevës, ku është takuar me kryetarin e komunës, Shqipërim Arifi, shkruan Gazeta Lajm. Pikërisht me emrin e kryetarit të Preshevës kabineti i Xhaferit ka bë gabim skandaloz, duke e përkthyer në faqen e tij në Facebook si “Albanija Arifi”. /Gazeta Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *