Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Shaip Kamberi e Fatmir Hasani po marrin pjesë në iftarin e organiziar nga Ambasada turke në Beograd (FOTO)

0

Nëpërmjet një publikimi në faqen zyrtare të Komunës së Bujanocit, bëhet e ditur se kryetari i Komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi dhe deputeti popullor, Fatmir Hasani, po marrin pjesë në iftarin e shtruar nga Ambasada turke në Beograd.

“Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, me ftesë të Ambasadorit Tanju Bilgiç, po merr pjesë në iftarin e organizuar nga Ambasada e Turqisë në Beograd.

Kryetari Kamberi bashkë me deputetin Fatmir Hasani po shoqërohen nga Ambasadori Bilgiç”, thuhet në publikimin e faqes zyrtare.

Kjo nuk është hera e parë që kryetari i Bujanocit, ftohet në iftaret e organizuara nga ambasadat myslimane në Beograd./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *