Me sukses përfundojnë zgjedhjet në BL të Zarbincës, Avni Musliu- zgjidhet kryetar i ri

114

Në fshatin Zarbicë, janë zhvilluar zgjedhjet e rregullta për anëtarët e Bashkësisë Lokale të fshatin Zarbincë, e që sipas rregullores, kjo bashkësi lokale numëron 9 anëtarë.

Nga mbajtja e zgjedhje, për kryetar u zgjodh,  Avni Musliu, ndërsa për nënkryetar Bastri Shabani. Gjithashtu, u zgjodhën edhe sekretari e arkatari I BL të Zarbinvës, Bajram Selimi dhe Nevzad Avdullahu.

Procesi i zgjedhjeve, ka nisur me mbajtjen e tubimit me qytetarë ku të pranishmit kanë propozuar anëtarët për këshillin e bashkësisë lokale, është caktuar data e zgjedhjeve për anëtarë ku më pastaj janë zgjedhur 9 anëtarë të Bashkësisë Lokale të Zarbicës.

Zgjedhjet janë mbajtur në fshatin Zarbicë, kështu është zgjedhur përbërja e re e BL-Zarbicë, ku në këtë përbërje janë zgjedhur  të këshillit.

Ky këshill përfaqëson fshatrat; Zarbicë, Priboc, Novosellë e Epërme dhe Suharrnë. Selia e këshillit është në fshatin Zarbicë./Lugina-Lajm/

Kryetar: Avni Musliu
Nënkryetar: Bastri Shabani
Sekretar: Bajram Selimi
Arkatar: Nezad Avdullahu
dhe anëtarët tjerë

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *