Kujdes: Në magjistralen Bujanoc-Dheu i Bardhë punëtorët e “Srbija Putevi”, po i mbushin gropat në rrugë, punohet edhe nesër (FOTO)

142

Në magjistralen Bujanoc-Dheu i Bardh, sot kanë filluar punimet në parapregaditjen dhe mbushjen e gropave në rrugë të shaktuara gjatë stinës së dimrit.
Dhjetra punëtor të “Srbija Putevi”, gjatë ditës janë parë duke i pregadit gropat për mbushje me asfalt, gjë që do të menjanonte rreziqet në komunikacion.
Andaj, qytetarët të cilët kalojnë nëpër ketë aks rrugor, duhet patur kujdes të shtuar se punimet, do të vazhdojnë edhe nesër./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *