Krijo shitoren tënde online në Luginë të Preshevës, Shpallje dhe Ankande Falas

112

Magazina.com një platformë me shumë mundësi reklamimi edhe për biznese në Luginë të Preshevës.

Në kuadër të kategorive të shumta për shitblerje për automjete, patundshmëri, telefona, veshmbathje,pajisje shtëpiake, elektronikë, auto-pjesë, biçikleta, vegla pune e gjithçka tjetër, magazina.com ofron mundësinë krijimit të shitores online.

Kjo kategori e shitores online është pa pagesë dhe mundësinë bizneseve të të gjitha llojeve të promovojnë dhe reklamojnë bizneset e tyre për të gjithë vizitorët tonë.

Andaj shfrytëzo këtë mundësi dhe përdor veglat p që janë të prezantuar në faqe për shitoren tënde online.

Magazina.com në shërbimin të biznesit tuaj, reklamo biznesin tënd pa pagesë.

Gjithashtu në magazina.com të gjitha bizneset dhe përdoruesit privatë kanë mundësi t’i shpallin produktet e tyre në shitje me çmime fillestare, si dhe u mundëson blerësve që të japin oferta, ku oferta më e lartë cilësohet edhe të jetë fitues i ankandit./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *