Mustafa: “Take it easy”; Asnjëherë s’kam qenë më i frymëzuar dhe motivuar për beteja politike

127

Nuk dua ti përgjigjem askujt, e posaçërisht atyre që botëkuptimet për politikën i kanë të mbështetura në baza të forta të shpifjeve e manipulimeve të mëshiruara në thashethemnaja; e që mashtrimin e kanë për parim.

Shkruan: Ragmi Mustafa

Take it easy!!!

Për Mua.
Asnjëherë më herët nuk jam ndier më i frymëzuar e më inspiruar për tu përballur me betejat politike në vijim;

Asnjëherë më herët nuk jam ndier më i inkurajuar dhe i mbështetur si forcë që e mishëron ambicien për një sistem vlerash e meritokracie;

Asnjëherë më herët nuk jam ndier të i përqasem debatit më me paragjykim;

Asnjëherë më herët nuk jam ndier më i gatshëm e më i përgatitur se tash.

P.S. If you are scared, you should be.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *