Një delegacion i “AK PARTI” të presidentit Erdogan, viziton Komunën e Bujanocit

102

Nje takim i kryetarit te komunes dhe kabinetit me perfaqesues te AK Parti te presidentit Erdogan me te cilet u bisedua per mundesine e ndertimit te bashkepunimit ne sfera te ndryshme.

Pjese e delegacionit nga Turqia ishte: İskender Karakaya- Nënkryetar i Rinisë së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim “ AK PARTI”, njëherit Kryetar për mardhënje me jashtë, Enes Yaylacı antar i Kryesisë së Rinisë së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim “ AK PARTI”, Soner Yalçın antar i Kryesisë së Rinisë së Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim “ AK PARTI” dhe shef i kabinetit të Kryeministrit./Komuna-Bujanocit/ – /Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *