Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Kasami me dhunë hap dyert e selisë në Shkup i shoqëruar me disa persona të armatosur (VIDEO)

0

Zhvillimet në partinë e Lëvizjes Besa kanë vazhduar edhe sot, në selinë e Shkupit. Sipas personit të sigurimit rreth orës 9:30 te mëngjesit Bilall Kasami së bashku me një grup personash, kane hyrë me forcë ne seli duke thyer dyert e saj. Ai tha se personat kanë qenë të armatosur dhe se nuk ka mundur t’i ndalojë. Policia ka dalë në vendngjarje dhe kanë kryer kontrolle brenda selisë./TV21/ – /Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *