Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Tringa Sadiki me pasion të veçantë në pikturimin e vazove (FOTO)

0

Tringa Sadiku nxënëse e klasës së tretë të shkollës fillore “Naim Frashëri”, në Bujanoc, ka një pasion të veçantë për pikturën.

Tringa me shumë pasion pikturon vazot dhe elementet të tjera të bukura. Nxënësja Tringa Sadiku, gjithashtu është nxënëse e zgjuar në lëndët e tjera./Lugina-Lajm/

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *