Sumeja Avdiji po krijon vepra artistike të dalluara nga të tjerët

303

Sumeja Avdiji  nxënse e klasës VII-3 e talentuar në artin figurativ sidomos në pjesën e vizatimit me laps dhe ato vizatimin e vazove, gotave  dhe oriendive statike. Sumeja ,po ashtu edhe pjesës se ngjyrave ajo e shfaq talentin e saj në mënyr të veçantë./Lugina-Lajm/

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *