Shaban Kasumi me vizatime ‘abstrakte’ dallon nga bashkëmoshatarët

763

Shaban Kasumi  nxënës i shkollës fillore të Tërnocit. Është i dalluar si nxënës nga profesori i Artit  Figurativ për punimet e tij Abstrakte bardh e zi vetëm vetëm me laps. Gjithashtu Shabani, është tejet i sjellshëm me shokët e shoqet, gjëe që e bënë artist të vërtetë.

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *