RTV Presheva: “Asfaltohet rruga e gjysmuar vetëm për votuesit e APN-së” (VIDEO)

132

Në një kronikë të përgaditur nga Radio Televizioni Presheva, bëhet publike se si një rrugë në stacionin hekurudhor në Preshevë, është e asfaltuar vetëm në atë pjesë, ku banojnë votuesit e Alternativës për Ndryshim.

Siç theksohet në materialin e RTV Preshevës, Organi i Përkohshëm i Preshevës, ka “tentuar” t’i bind qytetarët që të kalojnë në partinë e kryetarit Shqiprim Arifit, nga ku do t’I shtrohej rruga në tërësi.

Megjithate, qytetarët e kësaj lagje të Preshevës, nuk iu janë bindur kërkesave të kryetarit Arifi dhe kanë refuzu një gjë të tillë, dhe si rezultat kanë mbetur pa asfaltimin e rrugës.

Në sekuncat e filmimit nga RTV Presheva, shihet kjartë, se si është shtruar kjo rrugë, në forma të çuditshme dhe të pa imagjinuara./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *