KF “Tërnoci” do të zhvillojë ndeshje miqësore me FC “Kosova” nga Munchen për nder të pavarësisë së Kosovës

154

“Për nderë të 10 vjetorit pavarsis së Kosovës, klubi futbollistik shqiptar nga Mynheni “Fc Kosova Munchen” i ka bërë ftesë klubit futbollistik “Tërnoci” për një ndeshje miqësore në mes të këtyre dy klubeve që do të zhvillohet më datë 18 shkurt 2018 në Mynhen” – thuhet në njoftimin e lëshuar nga KF “Tërnoci”.
“Mbështetjen klubit futbollistik të Kosova Mynhenit për organizimin e kësaj ndeshje dhe qëndrimin dy ditorë të ekipit tonë e mundsuan dhe përkrahën dy persona shumë human dhe sportdashës Lulzim Maliqi nga Konçuli dhe Ilir Sinani nga Rahoveci. I gjithë stafi dhe lojtarët e klubit i janë mirënjohës organizatorëve për ftesën dhe nderin e madh që ju ka bërë klubit tonë që 10 vjetorin e pavarsis së Kosovës ta festojm së bashku duke zhvilluar edhe ndeshjen vllazërore” – thuhet në njoftim.

Megjithate, ekzistojnë disa lojtarë nga KF Tërnoci, që tashmë po “prekin” ligat e para të Zvicrrës, Kroacisë, e tj./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *