Enes Beqiri i klasës së III-të, sjell pejsazhe të bukura të natyrës (FOTO)

190

Enes Beqiri është nxënës i shkëlqyer i klasës së III-të të shkollës fillore ‘Naim Frashëri’ në Bujanoc.

Enesi, nëpërmjet punimeve shpreh dashurinë për artin dhe pikturën. Ai, shpeshherë vizaton pejsazhe të bukura, që e bënë të dalluar nga bashkëmoshatarët./Lugina-Lajm/

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *