Elma Selimi sjell punime të laps dhe ngjyra (FOTO)

618

Elma Selimi  është nxënëse e nxënse e klasës VII-3  të shkollës “Muharrem Kadriu” në Tënoc. Dallon me  talentin e sajë në artin figurative. Me disa vizatime të formave gjeometrike por edhe vizatime me laps, punimet e Elmas veçohen. Ajo që e dëshiron ma së shumti Elma janë vizatime rrethore me plot ngjyra .

 

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *