Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Bujanoc: Zyra për të rinjë organizon turnir në futsal, ftohen të gjithë futbolldashësit për pjesëmarrje

0

Zyra për të rinjë në kaudër të Administratës komunale të Bujanocit, organizon turnir në futboll të vogël, respektivisht në “Futsal” nw Qendrën sportive “RINIA” në Bujanoc.

Turniri, do të filloi më 20.12.2017 dhe do të zgjas deri më 30.12.2017, ndërsa koha për paraqitjen e ekipeve është deri më 19.12.2017.

Numri i ekipeve është i limituar, shorti hidhet më 19.12.2017 ora 12 në Zyren për të rinjë.

Më poshtë, e keni të plotë njoftimin e Zyrës për të rinjë:

NJOFTIMI
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *