Bujanoc: Hapet konkursi i tretë me rradhë për praktikë profesionale

158

Administrata komunale e Bujanocit, sot ka shpall konkursin e tretë më rradhë për mbajtjen e praktikës profesionale të personave me fakultet dhe bachellor të përfunduar.

Në konkursin e shpallur në portalin zyrtar të komunës së Bujanocit, thuhet se konkrsi do të jetë i hapur deri më 26 dhjetor.

Për më shumë, klinkoni në linkun e më poshtëm.

Thirrje e tretë publike për realizimin e praktikës profesionale në vitin 2017-2018
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *