Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Blin Gashi sjell piktura të bukura nga natyra (FOTO)

0

Blin Gashi nxënës i klasës së III-të të shkollës fillore “Naim Frashëri” në Bujanoc dallohet nga bashkëmoshatarët etij për dashurinë e madhe për pikturën.

Blini, nëpërmjet pikturave, sjell pejsazhe të bukura për natyrën, rrespektivisht, lumenjët, malin dhe shtëpitë e bukura./Lugina-Lajm/

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *