Arta Zairi përmes pikturës tregon idetë për artin figurativ (FOTO)

364

Arta Zairi nxënse e klasës VII-2 të Tërnocit,  është nxënse tejet e talentuar në artin figurativ  dhe dallohet me formën e saj të pikturiminit  me laps ashtu edhe me ngjyra . Ajo  shpreh ndryshmërinë në  idetë e saja përmes vizatimit.

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *