Rina Pajaziti dallohet si nxënëse me veprat e saja artistike

448

Rina Pajaziti  nxënse e klasës VII,  e dalluar nga profesori i artit e cila është pjesë e shumë aktive në lëndën e artit me veprat e saja të veçanta dhe të punuara me shumë dashuri dhe pasion.

Ajo punimeve me laps i jep dritëhije kurse ato me ngjyrë i jep jetë./Lugina-Lajm/

P.s. ky publimi i nxënësve të talentuar, po bëhet, nëpërmjet projektit “ Kreativiteti në vepër”, të bashkëfinancuar nga Ministria e Kulturës dhe Informimit të Republikës së Serbisë.

 

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *