Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Turneu i shahut në Bujanoc: Zahir Ramadani shpallet kampion

0

Në kuadër të festave të nëntorit, shtëpia e kulturës ka organizusr turneutn e shahut në Bujanoc.

Ky turne, ka mbledhur dhjetra shahist nga Bujanoci, dhe ka krijuar një rivalitet të fort në mes të garuesve, gjithnjë nën frymën sportive.

Fituesit e këtij turneu të shahut, janë:

1.Zahir Ramadani
2.Ibrahim Alishani
3.Kujtim Salihu
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *