Lajmërim i përkohëshëm

Ju lutem të vini re përderisa dalloni ndonjë problem me portalin e Lugina-Lajm për momentin, na kontaktoni në Facebook për të raportuar problemin, portali është duke u përditësuar çdo ditë me funksione të reja, përditësimi do të zgjasë disa ditë. Ju faliminderit për mirëkuptim.

Kryetari Shaip Kamberi takohet me ‘shfrytëzuesit’ indirek të buxhetit komunal

0

Kryetari i komunës së Bujanocit, Shaip Kamberi, i shoqëruar nga kryshefi për financa, Boban Pavlloviq, kanë zhvilluar takim me shfrytëzues indirekt të buxhetit komunal të Bujanocit.

Temë e takimit të sotëm me përfaqësuesit e kontabilitetit të ndërmarrjet publike ku themeluese është Kuvendi Komunal i Bujanocit, ishin, hartimi i buxhetit për vitin 2018-të, dhe respektimi i numrit të të punësuarve në institucionet ku Komuna e Bujanocit siguron pagat e punëtorëve./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *