Deputeti shqiptar i Luginës, uron lidershipin e ri kosovar

13

Deputeti i vetëm shqiptar në Parlamentin republikan në Beograd, Fatmir Hasani, nëpërmjet një shkrimi në facebook, ka uruar lidershipin e ri kosovar, Kadri Veselin dhe Ramush Haradinajn.

Hasani, në urimin drejtuar kryetarit të kuvendit, Kadri Veselit dhe kryeministrit, Ramush Haradinaj, ka uruar për punë të mbarë në detyrat të cilat i kanë marrë.

“Me kete rast i uroje Kryetarit z.Kadri Veseli dhe kryeministrit te zgjedhur te Republikes se Kosoves,z.Ramush Haradinaj pune te mbare dhe suksese ne detyrat qe i kane marre” – thuhet në urimin e deputetit të vetëm shqiptar, Fatmir Hasani./Lugina-Lajm/
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *