Imami nga Kosova thërret Ezanin në Mekë (Video)

114

Shumë kosovarë po qëndrojnë në Mekë për të kryer obligimin e haxhit.

Në mesin e tyre është edhe imami i xhamisë së Rahovecit, Amir Sylka i cili ka kënduar Ezanin në njërën nga xhamitë e Mekës.

Haxhi është njëri nga pesë kushtet themelore të fesë Islame dhe shumë kosovarë çdo vit vizitojnë vendin e shenjtë Qaben, shkruan indeksonline./Lugina-Lajm/

 http://dai.ly/x5yvq17
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *